2011. március 23., szerda

...és akkor nem dőlhetünk hátra...


Én tényleg adtam nekik egy esélyt. Gondoltam, hogy nekünk az csak jó lehet , ha ők megváltoztak , elévültek és felfüggesztődtek. Szívük, lelkük a közért dobog , és a választási csürhe dohogása óvatosságra készteti őket lopásügyileg legalább.

Hát nem. Ahogy öreganyám mondta az őt elütő autó lökhárítója alól: „Egy lufaszt !” (így rövid u-val)

Először a jóslat szerint Dr. Bálló hirtelen letette a nagy esküt , hogy Ő aztán most Gandhi és Kalkuttai Teréz anya édes gyermeke és a szegény elesett emberek könnyének eladása helyett inkább a felszárítására fog koncentrálni.

Majd hirtelen megszaporodtak a „baráti” telek ügyletek , hirdetések.

Most meg a jegyző. Azt értem , hogy az AB hihetetlenül idióta döntése alapján májusig ki kell nyírni minden osztályidegent mert utána már csúnya dolog lesz. Addig meg mi a fasz van ?
Gyerünk fiúk , lányok, itt az idő, hogy kihasználjuk az egyetlen mérsékelt égövi banánköztársaság adta előnyöket és visszahozzuk K. Janit, az ingyen sör-virslit, meg a 3,60-as kenyeret.
Ez a Tarjányi gyerek kisöpörte éltető elemünket a mutyit és mindent törvényesen csinál.
2 éve szenvedünk mint bacilus a WC kacsa alatt, ügyek időre elrendezve meg határidők betartva. Testületi ülések levezetve , térképek kivetítve, semmi köd , meg por,kérdésekre egyenes válasz, fújj. Még a nép a végen megérti, hogy mit csinálunk.

Azon sem csodálkoztam, hogy már a levegővételük is törvénytelen volt (Gerilla szerű zárt ülés), majd a K. János eltusolja azt is , felügyeleti szervekre szarunk, ilyen törvények mellet nem tudunk hibázni, B. Ferinek meg vannak befolyásos barátai.
A londoni bukiknál már nem lehet fogadni a következő jegyző nevére , mert biztos a befutó. Biztosan visszaadja majd a 7 millát meg a falu jó hírnevét , amit magával vitt.

Gyorsan összeülni 13:30-kor , így még az a 3 db nép sem tud eljönni, aki szokott.

Minden szép és jó lesz , mint régen. Választás meg 4-5 év múlva lesz, addig meg kitalálunk valamit a köcsög blogerek ellen is , hiába ugat az EU.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése