2011. március 25., péntek

Korrupciós formanyomtatvány, született demokratáknak.


Mottó: " Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet !" (Pelikán)


Lássuk a be a korrupció jó. Mindenki szidja, de nekem tetszik. Ettől mozog az ország, lendületbe jön a GDP, és a csúnya multik ellen is csak így van esélyünk versenyben maradni. Ráadásul faternak sem kell újra tanulnia a piac törvényeit. „Hát fiam , most akkor hogyan lesz garázs a telekhatáron ?” .
„ Csak földszintes házat építhetek ? Hát földszintje minden háznak van !”

A korrupciós szótárat is használhatjuk:

„Itt maga nem fog házat építeni, mert  telek formája nem engedi!” -------- (100.000,-)
„Ebben az utcában problémás a beépítési vonal!” ---------(50.000,-)
„Nem adhatok lakhatási engedélyt , amíg a terven látható fű nem zöld (decemberben történt és a „hó alatt zöld már wazze” volt a válasz ) „ ------ (30.000,-)

Konkurens blogokon felvetették , hogy a csúnya korrupciót azt nehéz bizonyítani, ezért azzal bárkit vádolhatnak de bizonyítani nagyon nehéz.

Szerintem meg könnyű.

Már Komjáti János volt jegyző, aki mackós léptekkel és 7 millával(tényleg, most le kell a 2 millió forint feletti részt adóznia 98 %-on ?) távozott, eseténél is felvetődött, hogy a suttogó propagandát terjesztő egyéneknek készítsünk egy formanyomtatványt , mert valószínűleg ennek hiányában nem sikerült bizonyítékokkal alátámasztani a vádakat.
(most az 5 emeletes házak meg az egzotikus helyekre tervezett lakóparkok nem számítanak )

Íme:

Formanyomtatvány korrupciós tevékenységem önkéntes bevallására

Én …...................... (ide mindenki írja a szomszédja nevét , mert Barátin mindig a szomszéd fizette le a közszolgát, a Horváth Éva és a képviselők neve Jolly Jokerként használható) a győrújbaráti közélet átláthatósága és tisztasága érdekében a következő nyilatkozatot teszem:

…................ dátum ( 1986-2008 között mivel a jelenlegi jegyző törvényesen működött, ezért a szűkítés) házam felépülése ( ide mindenki a saját ügyét írja be : építési engedélyek, használatba vételi engedélyek, árokbefedés, ügyintézés gyorsítás, belterületbe vonás, lakópark engedélyezés, komposztáló gyártás ) érdekében …...................... ezer forint csúszópénzt adtam át …..................................... úr(ak)nak (fiktív nevek pl.: Komjáti János, Tóth József esetleg mindkettő ) és mindketten kurva jól jártunk. Ezen nyomtatvány büntetőjogi eljárásban nem használható fel , aki mást mond az bekaphatja.

Dátum: …........................                                   Aláírás: ---------------------------

Hamis tanú 1...............................

Hamis tanú 2................................


A fenti nyomtatvány Dr. Tarjányi Tamás kirúgását megtervező képviselő kommandó is felhasználhatja , bár Dr. Bálló múltját ismerve, pár hamis tanú simán jelentkezne.

Felszólítunk minden demokratát, hogy a fenti nyomtatványt kitöltve küldje el a Hivatal postacímére, így segítve a Polgármester Asszony tisztánlátását , mert láthatólag szegény egy másik faluban élt eddig. Az , hogy a korrupció gyanús ügyek az Ő tudtával folytak (2008-ig az új jegyző érkezéséig !) azt nem feltételezzük , mivel most tiszta keze azonnal lecsapott a jegyzőre.
Azt, hogy milyen haraggal csapna le a bűnösökre azt el sem merem képzelni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése